Hopp til hovedinnhold

6. september 2024

| Oppdatert 6. september 2024

Her er deltakerne på Talentakademiet 2024

Da er deltakerne til Talentakademiet valgt ut. Tre aspirerende talenter er klare for en fartsfylt og innholdsrik uke på Stortinget.

Unge Venstre har mange dyktige mennesker i organisasjonen som har levert gode søknader, og det var ikke en enkel jobb å velge ut kandidatene. De tre som er valgt ut har vist at de er klare for utfordringene på Stortinget, og har ambisjoner i Unge Venstre og Venstre i tiden fremover.

Petra Engelien, sentralstyremedlem i Unge Venstre.

Foto: Andreas Asphaug

Petra Engelien

Petra er 19 år og kommer fra Søndre Land. Hun er sentralstyremedlem i Unge Venstre og studerer internasjonale studier med fordypning i statsvitenskap ved UiO. Hjertesaken hennes er å ta vare på de svakeste i samfunnet, som flyktninger, rusavhengige og dyr.

Funfact: Er barnebarn av en russisk kommunist

Thea Flølo, leder i Vestland Unge Venstre.

Foto: Andreas Asphaug

Thea Moen Flølo

Thea er 20 år og kommer fra Bergen. Hun er leder av Vestland Unge Venstre og studerer sosiologi. Hun er også vara til bystyret i Bergen og fylkestinget i Vestland. Hennes hjertesaker er en mer kvalifisert skole og en tryggere ruspolitikk.

Fun fact: Bestiller alltid flybilletter etter hun har sjekket værmeldingen for mulig turbulens

Thyra Håkonsløkken, leder i Innlandet Unge Venstre

Foto: Andreas Asphaug

Thyra Håkonsløkken

Thyra er 18 år og er leder for Innlandet Unge Venstre. Hun bor i Hamar der hun også i fjor ble valgt inn i kommunestyret som Venstres yngste folkevalgte i historien. Hjertesakene hennes er internasjonalt samarbeid og det grønne skatteskiftet.

Funfact: Gråter kun tre ganger i året

Del artikkelen