Hopp til hovedinnhold

30. september 2024

| Oppdatert 30. september 2024

Innstilling til styret i Bergen Unge Venstre 2024-2025

Valgkomiteen i Bergen Unge Venstre har enstemmig innstilt på et nytt styre til Bergen Unge Venstre for perioden 2024-2025. Kristian Birkeland er innstilt som ny leder i Bergen Unge Venstre. Valget av styret vil foregå på årsmøte i Bergen UV den 2. oktober.

Kristian Birkeland

Foto: Privat

Som leder innstiller valgkomiteen på Kristian Birkeland. Kristian er 23 år
gammel, fra Kristiansund og studerer europastudier på Universitetet i Bergen. Kristian har imponert valgkomiteen med sine tanker om hvordan Bergen Unge Venstre skal utvikle seg fremover, og har vist valgkomiteen at han har motivasjon til å legge ned arbeidet som kreves. Han blir av flere trukket frem som en god kandidat til ny leder i Bergen Unge Venstre. Valgkomiteen er trygge på at organisasjonen er i gode hender dersom Kristian blir valgt på årsmøtet.


Resten av innstillingen er som følger.


Leder: Kristian Birkeland
Nestleder:Bendik Raknes Ellingsen
Styremedlem:Nicolai Astrup
Styremedlem: Preben Emil Mjelde Torgersen
Internrevisor:Jens Håkon Birkeland


Valgkomiteen ble satt ned av styret i Bergen Unge Venstre, og har i år bestått av Halvor Dølmo, Hanna Bakkelund og Tejn Rolland (leder).


Valgkomiteens innstilling er enstemmig. Vi vil minneom at innstillingen er
en anbefaling til årsmøtet, basert på valgkomiteens arbeid, men at valg av styret til syvende og sist er opp til Bergen Unge Venstres medlemmer på årsmøtet.

Valgkomiteen understreker at det er ønskelig at man gir motkandidaten beskjed dersom man ønsker å stille benkeforslag mot en innstilt kandidat.

Del artikkelen