Hopp til hovedinnhold

30. september 2024

| Oppdatert 30. september 2024

Innstillingen til nytt styre i Agder Unge Venstre

Fire Unge Venstre-medlemmer i UV-merch, illustrasjonsbilde.

Foto: Andreas Asphaug

Valgkomiteen har enstemming innstillt på nytt styre i Agder Unge Venstre for perioden 2024 - 2025. Komiteen installer på Joachim Haug som leder i fylkeslaget. Årsmøte og valg av nytt styret skal skje på fylkesårsmøte tydelig i oktober.

Som leder innstiller valgkomiteen Joachim Haug til gjenvalg. Joachim er 20 år gammel, bor i Kristiansand og studerer på Universitet i Agder. Joachim sitt arbeid som fylkesleder, engasjement og ambisjoner imponerte valgkomiteen. Valgkomiteen mener at hans tidligere arbeid og mål gjør han til en god fyleksleder. Valgkomiteen er trygge på at organisasjonen er i gode hender med Joachim dersom han for tilliten til årsmøte.

Som nestleder innstiller valgkomiteen på Amund Barland. Amund er 21 år gammel og kommer fra Trondheim. Amund har tidligere erfaring fra fylkeslaget i Trøndelag. Valgkomiteen mener at hans engasjement og organisatoriske erfaring kommer til å bidra godt inn i Agder Unge Venstre styret.Hele innstilligen er som følger:


Leder: Joachim Haug (gjenvalg)
Nestleder: Amund Barland (ny i dette verv)
Styremedlem: Ronja Bjørshol-Terlnes (ny i dette verv)

Valgkomiteen har bestått av Nora Boujibar og Hanna Bakkelund (leder).

Valgkomiteens innstilling er enstemmig. Vi vil minne om at innstillingen er en anbefaling til årsmøtet, basert på valgkomiteens arbeid, men at valget til syvende og sist er opp til Agder Unge Venstres medlemmer på årsmøtet. Valgkomiteen understreker at det er ønskelig at man gir kandidaten en beskjed dersom man ønsker å stille benkeforslag mot en innstilt kandidat.

Del artikkelen