Hopp til hovedinnhold

11. august 2024

| Oppdatert 11. august 2024

Unge Venstre søker ny organisasjonsrådgiver

Unge Venstre søker organisasjonsrådgiver i 100 prosent stilling. Organisasjonsrådgiveren vil i samarbeid med ledelsen drifte og være med på å videreutvikle Unge Venstre.

Som organisasjonsrådgiver vil du ha varierte arbeidsoppgaver som å følge opp lokal- og fylkeslag, oppdatere medlemsregister, håndtere forvaltningsordningen “Frifond” og administrere Unge Venstres tilstedeværelse på sosiale medier. Du vil også være sentral i å planlegge og gjennomføre arrangementer som sommerleir, landsmøte, sentral- og landsstyremøter.

Vi søker en initiativrik person som kan håndtere et bredt spekter av arbeidsoppgaver og som gjerne har erfaring med ungdomsorganisasjoner. Kompetanse innen grafisk design er et pluss, men ikke et krav.

Vi kan tilby et aktivt arbeidsmiljø, fleksible arbeidstider, samt spennende og utviklende arbeidsoppgaver. En del helgearbeid i forbindelse med organisasjonens arrangementer må påregnes.

Arbeidssted er Unge Venstres lokaler på Venstres hus i Oslo. Stillingen lønnes etter statens lønnstrinn 25. Oppstart i september 2024 eller etter nærmere avtale.

Søknad med CV sendes på e-post til dina@ungevenstre.no merket «Organisasjonsrådgiver». Søknadsfrist er 1. september.

Nærmere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Unge Venstres generalsekretær Dina Bovim på telefon 91819770 eller e-post dina@ungevenstre.no.

Del artikkelen