Hopp til hovedinnhold

30. juni 2024

| Oppdatert 30. juni 2024

Vil du stille til valg i Unge Venstre?

Da ønsker valgkomiteen å prate med deg! Valgkomiteens jobb er å foreslå personer til vervene som velges på landsmøtet i høst. Fram mot landsmøtet vil vi derfor gjennomføre intervjuer med alle som i dag sitter på viktige tillitsverv i Unge Venstre, i tillegg til alle som stiller til verv og andre personer vi blir tipset om.

For at valgkomiteen skal få gjort en best mulig jobb med å finne de talentfulle folka som skal ta Unge Venstre framover, trenger vi innspill til hvem vi bør snakke med! Om du bare vil melde inn ditt eget kandidatur er det helt supert. Hvis du i tillegg har forslag til et par andre navn vi kan snakke med, så hjelper det oss med å gjøre en bedre jobb!

Fyll ut dette skjemaet for å stille eller foreslå personer:

https://forms.gle/tJSkauVQUcCHGqfGA

Skjemaet kan fylles ut flere ganger hvis du vil anbefale flere kandidater (i tillegg til å stille selv hvis du også ønsker det).

Fristen for å bli vurdert av valgkomiteen er førstkommende søndag, 30. juni. Du kan også stille til valg etter denne datoen, men da vil det ikke være noen garanti for at valgkomiteen vil kunne vurdere ditt kandidatur.

Om du ikke ønsker å foreslå navn i skjemaet kan du ta kontakt med en av medlemmene i valgkomiteen. Innspill til navn eller andre ting valgkomiteen burde vite om kan også sendes på mail til valgkomiteen@ungevenstre.no.

Du kan stille selv, eller foreslå andre, til følgende verv i Unge Venstre:

  • Leder
  • Nestleder
  • Internasjonal leder
  • Sentralstyremedlem
  • Direktevalgt til landsstyret
  • Medlem av internasjonalt utvalg
  • Medlem av kontrollkomiteen

Vi håper at mange av dere ønsker å være med på vinnerlaget, så still til valg - og ikke nøl med å ta kontakt om du har spørsmål eller er usikker på noe!

Unge Venstres valgkomité for 2024 består av Andreas Hammer Håversen, Elise Daniella Skalmeraas, Katja Busuttil, Magnus Hanesand og Linn Skyum (leder). Alt som blir meldt inn til valgkomiteen blir behandlet i fortrolighet.

Mvh

Valgkomiteen


Del artikkelen